Вести

ПОСЕТА УДРУЖЕЊЕ ОБОЛЕЛИХ ОД МУЛТИПЛЕ СКЛЕРОЗЕ У ОБРЕНОВЦУ ПРЕДСТАВНИЦЕ ЛИСТЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – БЕОГРАД СУТРА

Посета Удружење оболелих од мултипле склерозе у Обреновацу Представнице листе Александар Вучић – Београд сутра проф. др Дарија Кисић и проф. др Јелена Друловић посетиле су Удружење оболелих од мултипле склерозе у Обреновацу и том приликом разговарали са члановима на тему унапређења услова њиховог рада, а самим тим и услова живота оболелих.

Држава Србија је за грађане оболеле од мултипле склерозе обезбедила је све потпребне лекове, налик на најразвијеније европске државе. Поред тога обелилима је од стране РФЗО омогућено рехабилитационо лечење.

Представници листе „Александар Вучић – Београд сутра“ подсетили су на подршку при запошљавању особа са инвалидитетом, што је један од приоритета Владе Републике Србије. Том приликом је договорено да се и у Обреновцу у просторијама Удужења оснује психолошко саветовалиште за особе оболеле од мултипле склерозе, собзиром на често присутну депресију код њих.

Брига о нашим грађанима су наша највећа одговорност и обавеза, а посебно брига о онима који имају неко обољење и којима је због тога потребна додатна пажња, нега и разумевање за њихове потребе. Зато ћемо увек, свим снагама, радом и трудом, а посебно разговором са њима, да чинимо све да им пружимо адекватну помоћ и подршку нагласили су Кисић и Друловић.

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА