Вести

Подршка политици модернизације, развоја и изградње

Колико су се границе помериле на боље када је реч о женском предузетиштву, са суграђанкама на Звездари разговарале су чланица Председништва СНС Александра Томић и чланице ГО СНС Андреа Радуловић и Дубравка Филиповски. 

"Иницијатива посланица да се направи женска парламентарна мреже је била почетак да се покрену одређене ствари у друштву када је у питању женско предузетништво. Економски статус жена у друштву се захваљујући таквом залагању, и помоћи и подршци нашег председника Александра Вучића, поправио", рекла је Томићка. 

Према речима Дубравке Филиповски, преко 70% жена подржава листу "Александар Вучић - Зато што волимо Београд!", јер виде да је управо уз подршку председника Вучића много тога промењено.

"Кандидати неких других листа су током ове кампање показали да немају никакав програм, да им је једина политика мржња према Александру Вучићу и Српској напредној странци, зато је важно да 4. марта изађемо у што већем броју и да недвосмислено дамо подршку политици модернизације, развоја и изградње коју нуди само листа " Александар Вучић - Зато што волимо Београд!"", истакла је Филиповски. 

"Српска напредна странка је велику пажњу посветила управо женама и њиховом укључивању у друштвени и политички живот, а као резултат тога настала је и женска одборничка мрежа", закључила је Радуловићева.