Вести

ПЕТРОНИЈЕВИЋ: МЛАДЕ И КРЕАТИВНЕ ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКИ БРОЈ МЕСТА

Члан Градског већа Драгомир Петронијевић отворио је Сајам запошљавања TOP JOB, који се данас и сутра одржава у Белекспоцентру, уз подршку Националне службе за запошљавање.

Ово је још један у низу сајмова за запошљавање које подржава Град Београд у сарадњи са Националном службом за запошљавање, на коме је 20 послодаваца понудило више од 1.000 позиција.

Младе и креативне очекује велики број места. Први партнер сајма је компанија НИС, која такође нуди велики број места од средњошколских до оних за високообразоване особе. Настављамо са тенденцијом смањења незапослености у Београду. На данашњи дан, незапосленост је 85.441, а ми настављамо са програмима и активним учешћем у борби против незапослености – истакао је Петронијевић.

Незапослени на сајму имају прилику да успоставе директан контакт са послодавцима, предају им своју радну биографију и на лицу места обаве интервју за посао. На штанду НСЗ незапослени и послодавци могу да добију информације о актуелним програмима те службе за подстицање запошљавања, док ће незапослени добити помоћ у писању своје радне биографије.

Радно време сајма првог дана је до 19 сати, а другог од 10 до 18 сати.

 

Извор: beoinfo