Вести

Петронијевић: Град излази у сусрет иницијативама грађана

Члан Градског већа Драгомир Петронијевић посетио је данас суграђане који живе у Улици Руди Чајавец у Миријеву и разговарао са њима о актуелним проблемима у том насељу.

Он је напоменуо да је директна комуникација са грађанима донела резултате, као и да Граду пристиже пуно иницијатива на које ће, у складу са могућностима, настојати да одговори.

– Нама стиже много захтева и иницијатива, али нисмо у могућности да испунимо све захтеве грађана одмах. Међутим, разрадили смо систем и радимо корак по корак. Асфалтирана је цела Улица Руди Чајавец, постављени су лежећи полицајци, као и улична расвета и путна сигнализација. Урађен је и прилаз школи, а биће одржан и састанак са директорком како би се урадио још један и деци олакшао долазак у школу. Безбедност деце у саобраћају нам је приоритет, поготово што у овом насeљу имамо много деце – рекао је Петронијевић.

Он је нагласио је Град Београд испунио део захтева грађана, а пред њим су и нови.

– Можда не успемо да завршимо све радове у овом делу Звездаре до краја године, али на њима ће се радити и ове и следеће године, све док грађани не добију услове какве заслужују – рекао је Петронијевић.

Он је истакао да Град Београд настоји да равномерно улаже у све београдске општине које су подједнако важне и додао да у томе успева домаћинским распоређивањем новца.

 

Извор: beograd.rs