Вести

Пензионери увек пружају искрену подршку Вучићу

Чланови Градског одбора Београд Српске напредне странке Андреа Радуловић, Драгомир Петронијевић и Светислав Буле Гонцић, обишли су пензионере на Вождовцу којима је данас рођендан и том приликом им уручили симболичне поклоне који су обезбеђени из личних средстава.

Према њиховим речима госпођа Видосава која данас пуни 58 година и госпођа Славка која пуни 70 годнина, су чланице СНС-а од оснивања и увек су пружале искрену подршку политици Александра Вучића.

„Сматрам да је важно да као зрела, одговорна и најбројнија странка, којој су грађани указали поверење, показујемо бригу о свим грађанима, а пре свега о пензионерима. У претходних 10 година и данас они су ту за странку, а пре свега за нашу државу, и ми смо им на томе захвални, као и на подршци коју пружају политици коју спроводи Александар Вучић и Српска напредна странка“, рекла је Радуловић и додала да одговорна држава каква је Србија никада неће заборавити своје пензионере.

„На овакве и сличне начине, трудимо се да бринемо о нашим најстаријим суграђанима, о нашим пензионерима. Они су срж наше странке и они су изградили наш град и нашу земљу. Захвални смо нашим пензионерима који су поднели највећи терет реформи и поносни смо на њих и на то што смо део заједничког тима, с тога ћемо увек бринути о свим нашим грађанима“, истакао је Петронијевић.