Вести

ОРЛИЋ: УПОЗНАЋЕМО НАРОД СА ДОСАДАШЊИМ РЕЗУЛТАТИМА

Како се приближавају априлски избори тако се и профилише политичка сцена. Иако је до изласка на биралишта остало нешто мање од четири месеца, већ се формирају савези, диже страначка инфраструктура и заузимају стартне позиције. Политички актери су уверени да се договори постигнути пре Нове године неће много променити до пролећа.

Напредњаци са коалиционим партнерима, чини се, интензивно преговарају, али са ким излазе на изборе још не откривају. У међувремену, појачали су редове. Странка СПАС Александра Шапића, која је освојила 4,3 одсто гласова и ушла у парламент, постала је део СНС-а. 

Владимир Орлић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке рекао је да ће они у предизборној кампањи разговарати са народом и упознати га са досадашњим резултатима, као и са планом за будућност.

"Тако да сви резултати које смо постигли до сада представљају пре свега јасан показатељ да смо у плановима за будућност озбиљни, они су доказ да ћемо и те планове да реализујемо као и оно што смо претходно обећали", поручује Орлић.

 

 

Извор: РТС 1