Вести

Орлић: Подло и срамно пљување по сопственој држави од стране моралних патуљака из ДС

И овонедељни састанак у Европском парламенту у Бриселу,они који су опљачкали Србију и осиромашили грађане, представници старе-нове Демократске странке, попут Шутановца, Шапића, Ђиласа, Јанковића, Јеремића и осталих досоваца, искористили су да пљују по својој земљи и да је подмукло, јадно и срамно нападају.

Шта друго рећи на изјаве Балше Божовића, „високог функционера“ жутог предузећа - удружења најнижих међу свим моралним патуљцима, да „Србија лаже како су односи са Русијом економски, јер су везе ту много дубље, а Србија ће постати руска губернија“, да СНС „бојкотује скупове у ЕП зато што смо, у ствари, Руси“ - до да маниром потпуног бедника и политичког бескичмењака покушава да се додвори саговорницима из Европе?

Ако мисли да ће њега и његов јадни изговор за странку због таквих речи ценити више – страшно греши. Нека их то пита сам. Српска напредна странка је њихов став већ чула, кроз реакције чланова ЕП присутних на том састанку, који су били запањени оним што је Божовић изговорио.

Да ли су Балша Божовић и Маја Виденовић заборавили да се похвале како су, заједно са Шутановцем, Шапићем, Ђиласом, Јанковићем и Јеремићем, подржали неофашисте у Народној скупштини, који примењују и физичко насиље над неистомишљеницима?

Да ли им је случајно промакло да се похвале како са тим истим неофашистима заједнички организују скупове, на којима новинарке бивају брутално претучене?

Да ли су, након бесомучног блаћења председнице Скупштине пред ЕП, оне која им је потписала решење за тај службени пут, одлучили можда да врате путне дневнице, које су уредно подигли?

Биће да су на све то заборавили, јер су одавно заборавили и где се налазе, и коме се обраћају, и да су њихове сирове поруке свим саговорницима одавно тешко сварљиве.Ни чланови ЕП не скривају непријатност када слушају изливе одвратног удвориштва, а шта о томе мисле грађани Србије показује рејтинг ДС-а. Након епизода попут ове у Бриселу, сасвим је сигурно да је негде на нивоу њихових кућних љубимаца, неофашиста из Двери, дубоко испод линије цензуса. 

 

Владимир Орлић, члан Председништва Српске напредне странке