Вести

Орлић: О седницама Народне скупштине најмање треба да се брину чланови ДС-а

Тешко земљи и институцијама над којима се „забрине“ Демократска странка, она која је синоним за системски криминал и корупцију, којој је незаконито деловање, не само начин рада и размишљања - већ рефлекс, која је разорила институције, уништила и привреду, и радна места, и наду грађана Србије.

О седницама Народне скупштине најмање треба да се брину чланови ДС-а, који су толико поштовали Скупштину да су им посланици бесрамно гласали из Бодрума, а актери таквих и сличних афера били награђивани функцијама и лидерским позицијама.

Очигледно је да они којима је стало само до празног политикантства и жеље да се у медијима експонирају, како би уживали у сопственим изјавама, не знају да се седнице Народне скупштине не сазивају кад се ћефне жутом предузећу, већ у складу са законом и планом активности.

Седницама Народне скупштине, баш као и сваком другом послу од интереса за друштво и грађане, Српска напредна странка приступа озбиљно, увек у складу са законом и процедурама, и тако ће бити сваки пут, без обзира о којој теми је реч.

Владимир Орлић,

члан Главног одбора Српске напредне странке