Вести

OРЛИЋ: НАША ПОЛИТИКА ЈЕ ПОЛИТИКА МИРА И СТАБИЛНОСТИ

У последњем међустраначком дијалогу на РТС-у, пред изборе 3. априла, о кључним порукама у изборној кампањи, али и о утицају кризе у Украјини на Србију, разговарали су Владимир Орлић сa листе "Александар Вучић - Заједно можемо све" и Борис Тадић, са листе "Борис Тадић - Ајмо људи".

Владимир Орлић је истакао да су у кампањи говорили и о томе да је јако важан тренутак у којем се налазимо и да су, због тога што постоји тако велика криза, и изазови велики, не само за једну малу Србију него и за цео свет.

Истакао је да је од суштинског значаја то што, како је рекао, данас имамо стабилно лидерство и на челу државе људе који су у стању да се носе са овом ситуацијом.

"Као што видите, онај мир и стабилност у свету се не подразумевају, мора свако да их брани. Ми смо показали да све то у овим данима и недељама иза нас умемо да радимо и то је најважнија ствар која квалификује Александра Вучића и људе који представљају његову политику за наредни мандат", истакао је Орлић.

Нагласио је и да су водили позитивну изборну кампању и да су у њој говорили о постигнутим резултатима и конкретним делима - изграђеним путевима, инвестицијама у преко 250 места у Србији, фабрикама које је лично отворио председник Александар Вучић.

Истакао је да је јако добро што Србија нема тих проблема који постоје у Европи када је снабдевеност у питању, као и да то морамо да сачувамо.

 

 

Извор: РТС1