Вести

ОРЛИЋ: ИЗЈАВЕ ТЕПИЋ БЕСМИСЛИЦА И НОТОРНА БУДАЛАШТИНА

Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић изјавио је да су изјаве потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић, која је оптужила државни врх за наводну трговину оружјем, бесмислица и ноторна будалаштина.

Орлић је рекао да Тепић понавља “фантазмагорије” на рачун председника Србије Александра Вучића и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића о измишљеним аферама у вези са наводним извозом наоружања.

У мору лажова, рекао је Орлић, Тепић се труди да се истакне као патолошки лажов у шта је, додао је, народ Србије у неколико наврата имао прилику да се увери.

“Пре две године, Тепић је ширила лажне вести причом како неке српске паравојне формације не знам шта раде по Косову и Метохији и то је све илустровала као неким пратећим фотографијама које су корпус деликти да би се испоставило да је цела прича потпуна лаж, а те наводне фотографије које су не знам какав доказ за не знам шта су биле анимација из видео игрице”, рекао је Орлић.

Орлић је подсетио да је недавно, испред галерије Прогрес, запаљена књига заменика градоначелника Горана Весића и додао да је Тепић тврдила да нико од њих није никакву књигу палио, већ да је заправо прави кривац СНС.

“Како смо ми тамо послали некога, ми књигу палили, а њих хоћемо на правди бога да оптужујемо. И није прошло ни 15 дана, лично је Драган Ђилас морао да сазове конференцију за штампу и сам призна да су и Тепић и сви остали лагали и да је истина да су они палили књигу, односно да је њихов активиста у свему томе учествовао”, додао је Орлић.

Орлић је оценио да лажи на рачун Александра Вучића изговарају због тога што су кивни јер је Вучић успео да на значајно виши ниво подигне нашу наменску индустрију у односу на, како је рекао, беду у којој су је оставили Ђилас и његови нови-стари послушници.

Орлић је навео да је “Крушик” завршио 2018. годину са пола милијарде у плусу и упитао:

“Може ли онда неко да каже да ту неко нешто злоупотребљава и прави штет, каква је ту штета за било кога ако има и више људи, и више посла, и већи се извоз прави и бољи је пословни резултат?”.

Орлић је додао да је политика СНС и Александра Вучића да се у Србији повећавају прозиводни капацитети, извоз, број запослених, да расту стандард и плате.

 

 

 

Извор: Танјуг