Вести

ОБРАДОВИЋ: АНТИДРЖАВНИЧКЕ ЦЕНЗУС ПАРТИЈЕ ЛАЖУ И ОБМАЊУЈУ ГРАЂАНЕ

Антидржавничке цензус партије у свом јуришу на власт су синоћ и пред Божијим храмом лагале и обмањивале грађане.

Иако су позивали народ на национално окупљање и обележавање Мартовског погрома Срба са Косова и Метохије 2004. године, испоставило се да су грађане обманули и масно слагали.

Осим празних демагошких флоскула и политикантских парола из којих су једино провејавале исте мисаоне жеље крвотока Куртија, грађани нису чули ни реч осуде о злотворима који су те кобне 2004. године Мартовским погромом протерали 4.000 Срба са Косова и Метохије са својих вековних огњишта, 28 убили и још 900 претукли.

И док ти злотвори које штите, деценијама покушавају да затру српску историју и свако српско име на Косову и Метохији, лажне патриоте Бошко Обрадовић, Милица Стаменковски и Милош Јовановић Француз нису нашли за сходно да бар речју, пошто делом никада нису, на дан Мартовског погрома осуде те злочине и србоубице.

Нису осудили и никада неће!

Јер баш те лажне патриоте и мрзитељи свега српског деле исте вредности са Куртијем и свима онима са чијих рачуна дебело хране своја увек гладна издајничка уста.

Од Обрадовића који нема пред којим иностраним дверима није клечао и молио да га доведу на власт, до Милоша Француза са резервним пасошем који је из топле канцеларије ћутао и гледао терор над српским народом, јер никада није марио за Србе, важно је да је себе дебело обезбедио у Француским крилима и Милицом тзв. српском маћехом која народ Србије лаже да Грачаницу не би мењала за Мерцедес, док из свог Мерцедеса бездушно маше напаћеном народу са Косова и Метохије.

Уместо осуда, које овим антидржавним лажовима нису биле ни на крај памети, разочарани окупљени грађани су могли да чују само како кибицери на државничке фотеље желе без икакве политичке идеје да руше Вучића са власти. Да би странци поставили баш њих и који би својом издајничком политиком уништили тек усправљену и ојачану Србију.

Србију, коју је Александар Вучић економски препородио, војно оснажио, инфраструктурно издигао из пепела који су нам баш они и сви њихови са којима здушно кидишу на власт оставили у аманет.

Али народ се не да лако преварити. Види народ Србије да од тих лажова и страних плаћеника који су Србију већ једном продали и уништили не могу добити ништа добро. Види и зато им неће дати другу прилику да нам опет државу распарчају, униште и продају за туђи интерес.

Виде људи како у Србији, тако и на Косову и Метохији и најбоље знају, да једини ко чврсто чува мир и сваки педаљ Србије, чак и под највећим притисцима је једино Александар Вучић.

Једини државник који је народу увек говорио истину, ма колико тешка она била. Једини ко се свом снагом бори за Србију, јер другу отаџбину нема. Једини коме је Србија у срцу, а мир и сигурна будућност деце светиња.

Зато је Александар Вучић једини ко гарантује свом народу да преласка црвених линија за Србију нема ни у Бриселу, ни у Охриду ни нигде друго. И када то каже Вучић, народ зна да је то једина истина.

И ма колико их ови антидржавници лагали, на крају знају коме једино могу да верују, а то је Александар Вучић.

 

 

Члан Председништва Српске напредне странке

Јелена Обрадовић

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА