Вести

Новогодишње расположење у Геронтолошком центру

Члан Градског већа Драгомир Петронијевић присуствовао је свечаности поводом обележавања божићних и новгодишњих празника у Геронтолошком центру Бежанијска коса.

Петронијевић је рекао да је у питању сада већ традиционална додела пакетића у организацији Удружења „Све је могуће“, које и у току године реализује велики број пројеката.

- Управо од Удружења „Све је могуће” смо добили информације где и какве рампе за особе са инвалидитетом треба поставити, организовали су велики број креативних радионица, али се баве и оснаживањем теже запошљивих група и проналажења адекватниних радних места – истакао је Петронијевић и додао да је ово била прилика да се деца друже и уче да прихвате различитости.

Град Београд ће наставити да подржава овакве пројекте, навео је Петронијевић и захвалио друштвеноодговорним компанијама које су се одазвале на позив Града Београда и донирале пакетиће за малишане.

На свечаности коју је организовало Удружење грађана „Све је могуће“ Петронијевић је најстаријим суграђанима уручио сениор картице. За најмлађе је била организована представа, након које им је Деда Мраз уручио пакетиће.

Извор: beoinfo