Вести

НИКОЛИЋ И ТОДОРОВИЋ: СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ПРУЖА ШАНСУ МЛАДИМА

Српска напредна странка једина је на политичкој сцени Србије која даје шансу младима. Зато и не чуди што је Главни одбор, али и Председништво странке, ове године појачан великим бројем перспективних, младих политичара који дишу и живе за Србију и који се свим силама труде да је унапреде и учине још бољом. Објектив вам представља младе снаге Српске напредне странке које смо замолили да одговоре на наша следећа питања:

 

Ивана Николић

члан Председништва Српске напредне странке

 

* Која је ваша визија будуће Србије?

- Захваљујући политици председника Александра Вучића и Српске напредне странке, Србија је постала модерна, слободна, јака и успешна земља. Будућност Србије не сме бити ништа мање од тога. Штавише, на већ постављеним чврстим темељима, јасним плановима и циљевима, марљивим радом свих нас, сигурна сам да ће будућност Србије бити још боља, да ће наш народ, а наша деца пре свега, бити срећнија и да ће живети у уверењу да наша земља нема алтернативу, да нема лепшег места за живот од Србије.

* Зашто сте у политици и баш у Српској напредној странци?

- За све нас који волимо своју земљу сматрам да нема већег задовољства него борити се за свој народ. Српска напредна странка има моћ, организацију и руководство - странка која има резултате рада, у најкраћем речено - бољи животни стандард грађана, али и јасне планове и програме за даље политичко деловање. Велика је одговорност и част бити део тима Српске напредне странке и учити од председника Александра Вучића када знате да се борите за интересе грађана и правите најбоље резултате за своју земљу.

* Шта бисте пожелели грађанима у новој години, шта председнику Александру Вучићу, а шта себи?

- Имајући у виду пандемију која је задесила цео свет, две тешке године су за нама. Србија је упркос томе бележила најбоље економске резултате у Европи. За то смо се изборили сви заједно и борићемо се да ту врсту успеха и у наредној години поновимо. Грађанима Србије желим још бољи животни стандард, који ће сасвим сигурно имати политиком председника Александра Вучића и Српске напредне странке, која доноси нове инвестиције, нове фабрике, нова радна места, ауто-путеве, болнице, школе, све веће плате и пензије. Председнику и свим саборцима из Српске напредне странке желим пуно енергије на фронту борбе за Србију.

 

Ђорђе Тодоровић

члан Председништва Српске напредне странке

 

* Која је ваша визија будуће Србије?

- То је управо визија коју следи и велика већина у Србији. Модерна и успешна држава која се такмичи са највећима и побеђује на свим пољима која су до јуче била недостижна. Србија која негује културу сећања, али гледа у будућност. То је остварење српског сна о снажној, јакој Србији, која брине о свом народу, економској перспективи и инфраструктурном развоју кроз нове ауто-путеве и железничке коридоре. Србија у којој се сваке године рађа више деце. На добром смо путу да живимо велике снове.

* Зашто сте у политици и баш у Српској напредној странци?

- Част је дати лични допринос политици која мења Србију на најлепши начин. Српска напредна странка води одговорну, државотворну и реалну националну политику, али пре свега политику која је окренута новим генерацијама. На иницијативу нашег лидера, Српска напредна странка је једина политичка опција која је препознала потенцијал младих људи и активно их укључила у политички живот. На тај начин наша странка је показала да је спој младости и искуства добитна комбинација и добар залог за будућност. Зато су млади уз Александра Вучића и странку која спроводи политику напретка.

* Шта бисте пожелели грађанима у новој години, шта председнику Александру Вучићу, а шта себи?

- Свима нама да победимо корону тако што ћемо се вакцинисати. Да живот победи. Нашем председнику, добро здравље, да нас предводи у новим победама, упркос нападима којима је свакодневно изложен, јер ради најбоље за Србију и ми смо уз њега. А моја највећа жеља је да у наредној години поново постанем тата. Да нам се рађају деца - исто бих свакоме пожелео.

 

 

 

Извор: Објектив