Вести

Ненад Николић: Морамо да спроводимо реформе како би грађанима вратили наду и понос

Омладина Српске напредне странке и кандидати за одборнике у Скупштини града са изборне листе „Александар Вучић – Будућност у коју верујемо“ иницирали су и учествовали у акцији уклањања графита са фасада у насељу Петлово брдо. Према речима председника омладине Општинског одбора Раковица, Ненада Николића, ово је само први корак да се Београду врати сјај какав је некада имао. 

„Ми желимо својим примером да укажемо на потребу и жељу да живимо у много лепшем граду. Бившег градоначелника Драгана Ђиласа није било брига како наш град изгледа. Драгана Ђиласа и његову „екипу“ је само занимало како од грађана Београда да отимају милионе евра. Ти тајкуни нису и никада неће бити будућност у коју верујемо“, сматра Николић.

 

„Ми морамо да спроводимо снажне и брзе реформе како би грађанима вратили наду и понос. Морамо свом снагом да се боримо против корупције, да отварамо нова радна места, да спроведемо инвестицију "Београд на води", која је вредна више од 3 милијарде евра, која ће отворити нова радна места и целокупну привреду Републике Србије подићи на ноге“, рекао је Николић.

 Српска напредна странка позива све грађане да у недељу, 16.марта, изађу на изборе и подрже политику Александра Вучића и да дају глас за лепши Београд.