Вести

Недимовић: Београд не сме бити средство за ситне политичке поене

Члан Председништа Српске напредне странке Бранислав Недимовић посетио је данас општину Вождовац, где је разговарао са пољопривредницима из насеља Бели Поток, Зуце и Рипањ. Том приликом Недимовић је истакао да Београд не сме бити средство за ситне политичке поене и да морамо искористити велики потенцијал који има како би побољшали квалитет живота свих грађана. 

Недимовић је указао на које све начине може да се помогне пољопривредним произвођачима и објаснио како да се унапреди систем функционисања пољопривреде на целој територији града Београда. Недимовић је истакао да се не сме заборавити да Београд нису само урбани делови, да много становника живи у селима и да се много њих бави пољопривредом, и додао да ће у складу са прописима које је донело Министарство пољопривреде у протекла три месеца, мали произвођачи поред својих основних производа на локалним тржиштима моћи да пласирају и продају прерађевине.

„Имамо озбиљну прилику да радимо добро јер имамо на располагању средства које дају град и држава. Град Београд је буџетом за 2018. годину предвидео 180 милиона динара наменских субвенција у пољопривреду. Само снажан тим предвођен Српском напредном странком може остварити снове о развијеној  престоници, овог пута руку под руку са грађанима који су интензивно укључени. Данас грађани Зуца, Рипња и Белог Потока имају могућност да шире своја пољопривредна газдинства, упошљавају раднике, и лепо живе од свог рада. Зато ће, уверен сам, грађани подржати листу Александра Вучића - Зато што волимо Београд“, закључио је Недимовић.