Вести

Направили смо програм за свако насељено место у Београду

Српска напредна странка је направила програм за свако насељено место на територији Београда, изјавио је данас кандидат за градског одборника са листе ''Александар Вучић - Зато што волимо Београд'' Горан Весић који је са првим на тој листи, Зораном Радојичићем, посетио грочанско насеље Умчари. 

"Ми смо направили програм за свако насељено место на територији Београда и то нам је Александар Вучић (председник Србије) рекао да урадимо", рекао је Весић у Дому културе у Умчарима, обраћајући се пензионерима. 

Нико никад није дошао и рекао да има програм за било који део Београда, навео је он и поновио да СНС за свако место има програм, те да је то једини начин како да се ради. 

Истакавши да је у последње четири године у београдска приградска насеља уложено 350 милиона евра он је рекао да је у периоду од 2008. до 2012. године уложено мање од сто милиона евра. 

"Знам да у Београду има проблема не за 350 милиона евра него за три и по милијарде евра. Не можемо све проблеме да решимо, али чињеница је да пуно улажемо и да их решавамо. Направили смо план и програм шта ћемо да урадимо у наредне четири године јер су за нас једнако важни они који живе у Умчарима, Врчину, Ритопеку и они који живе на Теразијама", рекао је Весић. 

Он је подвукао да не сме да буде разлике и да сви морају да имају воду, канализацију пут и јавни превоз. 

Весић је захвалио пензионерима за жртву коју су поднели да би се Србија финансијски стабилизовала. 

"Када је Вучић пре шест година ушао у Владу Србије, исто као ми пре четири године у Град Београд, земља је буквално била пред банкротством. Било је питање месеци када ће престати да се исплаћују пензије", рекао је Весић и подсетио да су пензије повећане од првог јануара, те да је Вучић недавно најавио да ће до краја године бити повећане поново. 

Србија је данас финансијски стабилна, истакао је Весић и додао да зато могу да се раде регионални водовод Макиш-Младеновац, путеви, школе...

"Свака политика је добра само ако је добра за људе, ако побољшава њихов живот", истакао је он и поручио да је подршка листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" једини начин да се настави развој. 

Радојичић је рекао да је у претходне четири године у Београду урађено много тога, али да је намера да се уради још више.

Навео је да проблема у Београду има много и да се не могу одједном решити сви.

"Нажалост, то је немогуће, али морамо одредити шта је заједнички интерес свих нас, да заједнички решавамо проблеме и да осетите неку корист. Ми са листе СНС вам обећавамо да ћемо са вама да разговарамо и слушамо ваша мишљења, да ћемо направити план и дати све од себе да га реализујемо на прави начин како бисте били задовољни", истакао је Радојичић. 

Раније данас, Весић и Радојичић су обишли и грочанско насеље Врчин где су разговарали са грађанима и представили им пројекат регионалног водовода Макиш-Младеновац.

 

Извор: Танјуг