Вести

Младеновић и Грбовић: Брига о младима наш главни задатак

Кандидати за одборнике са листе ''Александар Вучић-Зато што волимо Београд'' Андреја Младеновић и Горан Грбовић разговарали су данас са грађанима општине Обреновац којима су поручили да је главни задатак тог тима да младима обезбеде услове да заснују породице и остану у Србији.

Кандидат за одборника Андреја Младеновић истакао је да општина Обреновац има један од најбољих програма за младе, а посебно за најмлађе суграђане, наводећи да је општина обезбедила средства да сви ученици од првог до чевртог разреда бесплатно иду на рекреативну наставу. 

Младеновић је додао и да општина финансијски помаже све спортске клубове на територији општине Обреновца како за деци било омогућено да бесплатно тренирају. 

''На тај начин усмеравамо младе да се баве спортом и рекреацијом и да заволе здрав живот јер ће тако бити бољи и квалитетнији људи'', истакао је Младеновић. 

Према његовим речима у последње четири године много је улагано у инфраструктуру свих градских општина, а на примеру општине Обреновац показано је како уједињени можемо да обновимо и спасимо оно све што је било оштећено и угрожено у поплавама 2014.године. 

Нагласио је да је сарадња града Београда и општине Обреновац на највишем нивоу

''Велики број важних инфраструктурних објеката, попут фабрике ''Меи та'' у Обреновцу, показатељ је да има наде и шансе за озбиљан развој у Београду и градским општинама'' сматра Младеновић и додаје да листа ''Александар Вучић-Зато што волимо Београд'' у наредном мандату ''сигурно може још много да пружи и Београду и Обреновцу''. 

Кандидат за одборника Горан Грбовић навео је да је важно да сваки житељ у и мањим срединама има економску стабилност. 

Нагласио је да је пред тимом који учествује на београдским изборима озбиљан задатак да настави путем актуелне градске власти која је, како каже, много уложила у Обреновац, а пре свега у путеве тако да је сада много лакше и брже стићи до тог града. 

''Овај тим мора да води рачуна о свим месним заједницама на подручју целог Београда. Наш економски циљ је да млади у свакој општини, од Сопота и Обреновца до Сурчина и Батајнице, добију посао, заснују породице и остану у Србији'', поручио је Гуровић.

 

Извор: Танјуг