Вести

Мирковић: Жене су стуб наше државе

Српска напредна странка честитала је данас Дан жена, 8. март, а шеф одборничке групе у Скупштини града Београда Александар Мирковић је тим поводом истакао да су лидер СНС Александар Вучић, као и сви у странци поносни на чињеницу да се на најодговорнијим местима налазе жене.

"То су даме које се, пре свега својим интелектом, али и пожртвованим радом труде да од Србије учине лепше и боље место за живот", рекао је Мирковић.

Данашњом акцијом у центру града у којој су Београђанкама поделили цвеће, напредњаци су желели, према речима Мирковића, да малим знаком пажње захвале женама за све оно што чине.

"Жена је стуб сваке породице, а нормална здрава и стабилна породица је основни део јаке и стабилне државе", рекао је Мирковић.

Он је рекао и данашњи празник користи да Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бошка Обрадовића, Сергеја Трифуновића, Жељка Веселиновића и друге позове да престану са претњама, вређањем, ниподаштавањем и омаловажавањем жена.

"То је апсолутно недопустиво и ниједна жена на свету то није заслужила без обзира на своју политичку припадност и без обзира на то како и на који начин обавља свој посао", рекао је Мирковић.

 

 

Извор: Танјуг