Вести

Мирковић: Одборници да расправљају о понашању Веселиновића

Шеф одборничке групе СНС Александар Мирковић изјавио је да је та странка данас поднела допуну дневног реда да се у градском парламенту расправља о, како је рекао, скандалозном понашању одборника Савеза за Србију Жељка Веселиновића који је позвао на силовање премијерке Ане Брнабић.

"СНС је данас поднела допуну дневног реда којом желимо да све одборничке групе, све одборнике у Скупштини града, а пре свега даме, позовемо да осуде такво скандалозно понашање", рекао је Мирковић новинарима уочи почетка седнице Скупштине града.

Tакође скандалозно што је Веселиновић синоћ изјавио да има пуну подршку својих колега из Савеза за Србију, навео је Мирковић.

"Ни Београд ни Србија никада неће бити место људи који отворено позивају на силовање и на овај начин желимо да се оградимо од таквог човека са којим смо принуђени да седимо у Скупштини града“ – истакао је Мирковић.

Мирковић је рекао да се неће зауставити док се све одборничке групе о овоме не изјасне, јер места за насиље, нарочито силовање, нема нигде, а камоли у Скупштини града где су сви једнаки.

 

Извор: Танјуг