Вести

Мирковић: Циљ нам је да подигнемо свест грађана о екологији

Градски одбор Београд Српске напредне странке прикључио се великој акцији коју је Српска напредна странка покренула на нивоу целе Србије, а за циљ има пошумљавање Србије и Београда.

„Ово је друга акција у низу, а данас ћемо на Звездари у Миријевском парку посадити 70 садница црног бора и смреке, које су из личних средстава обезбедили функционери Градског одбора Београд Српске напредне странке“, истакао је шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда Александар Мирковић.

Мирковић је рекао да је циљ Српске напредне странке да се на свакој београдској општини спроведе што више оваквих акција и да се на тај начин подигне свест људи колико је зеленило битно за живот свих грађана.

„Ми се на овој акцији нећемо зауставити, у наредних седам дана ћемо имати нову локацију и циљ нам је да имамо преко 500 нових садница“, закључио је Мирковић и додао да је много битно подићи свест о екологији код најмлађих нараштаја, јер су они ти који ће од нас наследити Београд и Србију и они морају да наставе овим путем јер је битно развијати сваки део Београда и Србије.

 

 

Извор: Танјуг