Вести

Мирковић: Београд још санира последице набавке подземних контејнера

Према речима шефа одборничке групе Српске напредне странке Александра Мирковића, најгори градоначелник у историји Драган Ђилас иза себе је оставио много афера, али и додаје да се једна од афера посебно истиче по дрскости и бахатости бившег градоначелника.

„У афери око набавке подземних контејнера град Београд је потрошио чак шест милиона евра, а ефекат тог пројекта је био нула”, рекао је Мирковић.

Мирковић сматра да је најгоре то што град и данас санира последице те афере, док се Драган Ђилас цинично смеје у лице грађанима и тврди да је то било добро.

„Од самог почетка тог пројекта све је било сумњиво, пројекат је усвојен без одлуке управног одбора, тендерска документација је била спорна, а оно што је посебно интересантно јесте да смо 1.800 подземних контејнера, који су јако брзо пропали, платили више од шест милиона евра”, нагласио је Мирковић.

Мирковић сматра да само ова афера јасно показује да Ђиласу није стало до бољег живота грађана, већ само до личног интереса и интереса његове најближе камариле која га је окруживала.

„Због оваквих афера, као и многих других, Драган Ђилас више не заслужује да води ни месну заједницу”, закључио је Мирковић и додао да грађани желе политику развоја Београда и Србије и да ће то показати на изборима 21. јуна подршком листи Александар Вучић-За нашу децу.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд