Вести

Мирковић: Афере су једино по чему се прославио Ђилас

Шеф Одборничке групе у Скупштини града Александар Мирковић рекао је да се Савез за Србију и представници тог савеза предвођени Драганом Ђиласом служе неистинама, демагогијом и да лицемерно покушавју да људе који одговорно воде Београд и Србију претворе у нешто што нису.

''Драган Ђилас са својом свитом полази пре свега од себе јер је он овај град упропашћавао и задужио за 1,2 милијарде евра'', рекао је Мирковић и додао да је градска власт, која је дошла 2014. године тај дуг преполовила и паралелно са тим наставила да развија Београд и унапређује живот Београђана.

Мирковић је нагласио да су афере једино по чему се прославио Драган Ђилас, и на тај начин стотину пута увећао своје богатство.

"У најмању руку је лицемерно да људи који седе са Ђиласом причају о чистоћи, док је он у Београду уграђивао подземне контејнере који нису имали никакву сврху, који су пропадали и који су Београд само додатно коштали", рекао је Мирковић.

„Грађанима се намеће питање шта тај човек сада хоће, да ли хоће да их убеди да може нешто ново да им понуди, и да у случају када би опет дошао на власт не би наставио са пљачком и личним богаћењем“.

Мирковић је уверен да грађани Београда пре свега цене искреност, али и резултате, зато су резултати СНС-а на завидном нивоу и зато је подршка СНС-у и Александу Вучићу све већа из дана у дан.

 

 

Извор: Танјуг