Вести

Михајловић: Жене ће гласати за оне који брину о њима

Чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић позвала је данас све "супруге, мајке и баке" да у недељу изађу на изборе и гласају за оне који Београд и Србију воде у будућност и који су доказали да имају резултат. 

"Жене ће гласати за оне који брину о њима, а не за оне који их се сете само у кампањи, попут Драгана Ђиласа и Александра Шапића, који су трудницама и породиљама оставили дуг од 390 милиона динара, који је наша градска власт вратила и данас не касни ни дан с исплатом", рекла је Михајловић, стоји у саопштењу.

Она је позвала жене да гласају за оне који својим радом и делима доказују да воле Београд, а не за оне који дају празна обећања и нуде бесплатне ствари које ће на крају скупо коштати све грађане.

Према њеним речима, жене су виделе "како се на крају заврше све те бесплатне ствари које нуде Ђилас и Шапић", те наводи да су тако родитељи за своју децу плаћали вртић дупло скупље него што је било потребно.

"Неће жене дозволити да они који су их пљачкали поново воде Београд", рекла је Михајловић и позвала све грађанке и грађане Београда да гласају за "будућност своје деце".

"Управо због будућности, на листи ''Александар Вучић - зато што волимо Београд'' су нови људи који су својим радом и делима показали колико брину и колико воле овај град. Они су доказ да Београд иде у добром правцу и они заслужују да добију подршку грађанки и грађана Београда", каже Михајловић.

 

 

Извор: Танјуг