Вести

МИХАЈЛОВИЋ: У СРБИЈИ СЕ НА ВЛАСТ ДОЛАЗИ ИСКЉУЧИВО ПОДРШКОМ ГРАЂАНА НА ИЗБОРИМА

Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић осудила је, како је оценила, покушај изазивања насиља и нереда на улицама приликом протеста присталица опозиционог Савеза за Србију.

“Свако у Србији има право да искаже свој протест, али нико, па ни Бошко Обрадовић, Вук Јеремић и Драган Ђилас не смеју насиљем на улици да остварују своје циљеве. Било би добро да се лидери Савеза за Србију договоре и јасно кажу да ли су за разговоре са СНС и осталим странкама о дефинисању изборних услова,  или неће разговоре већ желе инциденте на улицама”, рекла је Михајловић.

Михајловић је приметила и да што је мањи број присталица на протестима опозиције у Београду, то више постају насилни, а да се прича о бојкоту користи као оправдање за пораз на изборима.

“Српској напредној странци је више него било којој другој странци стало да се редовни избори на пролеће одрже у складу са свим демократским и међународним стандардима јер не желимо да било каква сенка падне на још једну победу коју СНС очекује. У Србији ће се на власт долазити искључиво подршком грађана на изборима, а не сукобима на улици”, каже Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг