Вести

МИХАЈЛОВИЋ: СТРАНКА ЈЕРЕМИЋА ЖЕЛИ ПОЕНЕ НА ТРАГЕДИЈИ

Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић осудила је изјаву Санде Рашковић Ивић из Народне странке јер, како каже, злоупотребљава данашњу погибију радника на градилишту зарад стицања политичких поена.

"Од лидера ове странке Вука Јеремића могу да очекујем мржњу, лажи, подметања, измишљотине и на то смо навикли. Али од лекарке поносног презимена и факултетски образоване жене Санде Рашковић Ивић нисам очекивала да ће зарад напада на Владу Србије злоупотребити људску несрећу и данашњу погибију двојице радника на градилишту у Београду. То није људски, то не треба да раде нарочито они чији је посао да помажу другим људима у невољи", рекла је Михајловићева.

Она додаје да то што су Влада Србије и партија Вука Јеремића на супротним политичким позицијама не даје ником за право овако гнусне нападе.

"Злоупотреба људске патње и породица ових радника и покушај да се на смрти људи зараде не знам какви политички поени је увођење једног новог правца политичке борбе, политичке некрофилије. Честитам на томе и Вуку Јеремићу и госпођи Санди Рашковић Ивић. Стидите се због тога", истакла је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг