Вести

Михајловић: Поверење онима који нуде пројекте

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић изразила је уверење да ће на данашњим изборима грађани дати глас успешним и оствареним људима који воле Београд и који нуде пројекте будућности, а не онима који су иза себе оставили дугове и пљачку.

“Очекујем да избори прођу у најбољем реду и да што већи број грађана оствари своје право. Сваки избори су празник демократије и данас ће она у Србији успешно положити још један испит”, истакла је она у саопштењу.

Михајловићева наглашава да свој оптимизам у вези с одличним резултатом листе “Александар Вучић - Зато што волимо Београд” заснива на уверењу да су грађани током ове кампање могли јасно да виде све оне успешне, остварене, људе који воле Београд који су се нашли на нашој листи, као што су могли да виде и све оне који су некада водили Београд, а који су иза себе оставили „дугове и пљачку”.

“Грађани су јасно могли да виде ко Београђанима нуди пројекте будућности, а ко шарене лаже, бесплатне ствари који увек на крају много скупо коштају. Све то даје наду да ће наша листа остварити још једну победу на изборима не само у Београду, већ и у Бору, Аранђеловцу и Севојну“, истакла је она.

Министарка Михајловић гласала је данас на бирачком месту број 35 у Месној заједници "Дедиње".

 

Извор: Танјуг