Вести

МИХАЈЛОВИЋ: ПОЛИТИКА ОПОЗИЦИЈЕ СУ СИЛА И БЕЗАКОЊЕ

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић оценила је да опозиција новим претњама политичким неистомишљеницима само показује како би они владали Србијом, и да je њихова права политика силa и безакоњe.

"Све смо то од њих већ видели - и упадање у институције, и захтеве да дођу на власт без избора, и насиље и претње насиљем. Кад институције раде свој посао, говорили су да је то политички прогон, али би зато радије да они буду ти који ће хапсити”, изјавила је Михајловићева поводом изјаве председника Нове странке Зорана Живковића да ће прва одлука нове власти бити хапшење председника Србије Александра Вучића и свих који су учествовали у његовој власти.

"Грађани су имали довољно прилике да виде да шта им нуди опозиција - Србију у којој се не граде ауто-путеви, у којој се закони примењују како њима одговара, и у којој се поништава воља грађана, само зато што их грађани не желе. И што их мање желе, то су гласнији у својим претњама”, истакла је Михајловићева.

 

 

 

Извор: Танјуг