Вести

Михајловић: Парламентарни избори да прођу на најтранспарентнији начин

Чланица Председништва Српске напредне странке и министарка грађевинарства, инфраструктуре и саобраћаја Зорана Михајловић изјавила је да владајућа странка жели да предстојећи парламентарни избори прођу на најтранспарентнији могући начин.

Михајловић је рекла и да СНС жели да упозна грађане с постигнутим резултатима, а од опозиције очекује да чује њене конкретне планове за Косово и Метохију, економију.

Михајловић је, међутим, изразила незадовољство нивоом и начином на који се води јавна расправа.

"Оно што се мени не допада то су јако ружне речи које ми данас можемо да слушамо у јавном животу. Ја мислим да то није добро и мислим да ће се то појачавати у изборној кампањи. Ту су и покушаји да се стварају афере тамо где их нема, али ја мислим да грађане занима само једна ствар - шта се урадило, шта је могло да се уради, шта се није урадило и шта је то што одређене политичке опције нуде за бољи живот", рекла је Михајловић.

Михајловић је истакла да је грађанима стало да живе у модерној, развијеној земљи, која ће се даље развијати, која неће бити изолована и која ће моћи да пружи свакој породици све што јој треба.

 

 

 

Извор: Танјуг/Радио Београд