Вести

МИХАЈЛОВИЋ: НЕЋЕ ВИШЕ БИТИ ГРАЂАНА ПРВОГ И ДРУГОГ РЕДА У ШАПЦУ

Чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић рекла је да су грађани Шапца на поновљеним изборима на 27 бирачких места у Шапцу својим гласовима одбранили изборну вољу исказану на локалним изборима 21. јуна, када је највише гласова освојила Српска напредна странка.

"Нема никакве сумње да грађани Шапца желе промене и другачију власт, као што не сумњам ни у њихову спремност да, у случају да градоначелник Небојша Зеленовић покуша да се новим манипулацијама још мало задржи на власти, бране своју изборну вољу колико год пута буде потребно", рекла је Михајловић.

"Шапчани су својим гласовима јасно поручили да све што је било лоше у том граду у претходном периоду мора постати део прошлости, од дељења Шапчана на грађане првог и другог реда, до неасфалтираних путева и неуређене комуналне инфраструктуре. Шабац је град који може и мора много да се развија много брже, а за то мора имати на свом челу људе који ће радити много другачије од Небојше Зеленовића и бити заиста посвећени побољшању живота својих суграђана", рекла је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг