Вести

Михајловић: Једини циљ опозиције да се домогне власти

Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић рекла је данас да је политика СНС да Београд и Србија буду боље место за живот, за разлику од опозиције која је показала да јој је једини програм напад на политичке неистомишљенике, а једини циљ да се домогне власти.

“На овим изборима, грађани бирају да ли ћемо завршавати обилазницу око Београда, градити метро и наставити да сређујемо локалне путеве и комуналну инфраструктуру, како би грађани у приградским општинама имали једнаке услове за живот као у центру, или ће се вратити они који су Београд задужили и оставили незавршене пројекте“, каже Михајловићева.

За разлику од одговорне политике коју нуди СНС, од опозиције само имамо нападе и критике пројеката који треба да Београд уреде, повежу, очисте од смећа и донесу нова радна места, наводи она.

“Бивши и садашњи функционери ДС-а, Шутановац и Ђилас, данас говоре о већим пензијама, иако су оставили државу и Град Београд пред банкротом", каже она, наводи се у саопштењу СНС.

Михајловић наводи да Ђилас, који је оставио Београду дуг од 1,12 милијарди евра, данас напада Бранка Коцкицу зато што држи бесплатне представе за децу, а градску власт што покушава да реши проблем смећа у Винчи.

Шутановац, како каже, покушава да београдске изборе претвори у изборе за лидере синдиката.

 

Извор: Танјуг