Вести

МАРТИНОВИЋ: НА ДЕЛУ ЧИСТ ФАШИЗАМ ЂИЛАСА И ОБРАДОВИЋА

Шеф посланичке групе Српске напредне странке, Александар Мартиновић, осудио је данас инцидент испред Народне скупштине у којем је нападнут народни посланик Маријан Ристичевић уз оцену да је у Србији на делу чист и огољен фашизам хитлеровског и усташког типа иза којег стоје лидер Савеза за Србију Драган Ђилас и његов сарадник Бошко Обрадовић.

Мартиновић је рекао да су грађани данас могли да виде како изгледа демократија у режији Ђиласа и Обрадовића чије су присталицеиспред парламента физички напали Ристичевића.

“Исцепали су му сако на комаде, тако би исцепали и Србију кад би дошли на власт. Бацили су Ристичевића на земљу и шутирали га, а у последњем моменту реаговали су посланик Марко Атлагић и скупштинско обезбеђење. Питање је шта би било са његовим животом“, рекао је Мартиновић.

Мартиновић је рекао да очекује да сви народни посланици и грађани осуде “фашистичко дивљање“ Обрадовића и Ђиласа истичући да то нема никакве везе са политиком и страначким програмом, као и да се тако нешто у Србији никада није дешавало, а ни у Европи осим у Хитлеровој Немачкој и Павелићевој НДХ.

Мартиновић је додао да ће СНС као посланичка група и као странка наставити да се бори за снажну, демократску и развијену Србију и да се не дозволи да на власт икада дођу они који нападају друге само зато што су њихови политички неистомишљеници.

 

 

Извор: Танјуг