Вести

Марковић: Штo хитније разрешити Дејана Чокића

Најоштрије осуђујемо скандалозно понашање председника градске општине Младеновац Дејана Чокића, представника Демократске странке, који је зарад својих личних интереса набављао гориво за потребе општине Младеновац, са своје пумпе у Младеновцу. 
 
Његови поступци представљају срамотан чин и доказују колико су демократе грамзиве и похлепне.
 
Функционер демократа није обавестио Агенцију за борбу против корупције, као ни скупштину општине Младеновац да је у сукобу интереса, због чега је Агенција за борбу против корупције издала решење којим се предлаже разрешење Дејана Чокића са функције председника општине Младеновац.
 
Међутим, ово није једина штета и брука коју су Дејан Чокић и Демократска странка нанели грађанима Младеновца. Астрономски дугови за електричну енергију, велика кредитна задуженост, слом јавних комуналних предузећа у којима запослени не примају плате, само су неки од разлога због чега Градски одбор Београда Српске напредне странке захтева што хитније разрешење Дејана Чокића.
 
Српска напредна странка сматра да је угрожена будућност грађана Младеновца уколико се настави са бахатим и корумпираним делањем демократа у општини Младеновац.