Вести

Марковић: СНС пружа подршку младима

Градски одбор Београд Српске напредне странке организовао је дружење са младима на Звездари, коме су присуствовали секретар и чланови Градског одбора Београд Александар Марковић, Милош Игњатовић и Владан Јеремић.

Окупљеној омладини предочено је да је важно да се активно укључе у политички живот Србије, јер су они ти који ће једнога дана водити Београд и Србију, а да одговорна власт предвођена Александром Вучићем и Српском напредном странком чини све да пружи подршку младима.

„Отворено је 20.000 нових радних места чиме је стопа незапослености смањена. Због тога што је Александар Вучић од Србије направио стабилног и поузданог партнера  имамо већи прилив инвестиција, чиме стварамо услове да се млади запосле и од свог рада пристојно да живе. Улажемо у образовање младих и стварамо бољи амбијент за покретање сопственог бизниса“, рекао је Марковић и подсетио да је велика пажња посвећена развоју Научно-технолошког парка на Звездари, управо због младих.

Брига о младима је важан део наше политике, зато улажемо у обнову школа, у развој дуалног образовања, а стипендије за најталентованије ученике и студенте смо значајно повећали.