Вести

Марковић: Скандалозне оптужбе “омиљеног послушника”

Посланик СНС Александар Марковић одбацио је данас оптужбе које је изнео посланик ДС Радослав Милојичић у вези са пребацивањем новца појединим општинама месец дана пред изборе “за куповину гласова и довођење батинаша”.

Марковић је на конференцији за новинаре рекао да су то скандалозне оптужбе И ноторна лаж.

“Када год Драган Шутановац има екстремно глуп задатак, он га додели свом омиљеном послушнику, председнику извршног одбора “жутог предузећа” који најсервилније извршава његове глупе задатке”, рекао је Марковић.

Реагујући на изјаву демократе Радослава Милојичића да је влада коју воде СНС И СПС пребацила новац Мионици, Неготину И Пећинцима “због куповине гласова”, Марковић је рекао да је у питању скандалозна оптужба као резултат непознавања процедура, али И ноторна лаж.

Каже да таква оптужба долази од посланика који је оставио дугове Смедеревској Паланци док је био на њеном челу у износу од око три милијарде динара.

“Бесмислене оптужбе представљају алиби за изборни дебакл ДС у тим општинама. Врло добро то знају јер немају шта да понуде”, рекао је Марковић.

Марковић је додао да СНС за насиље оптужује посланик странке која је, каже, изазвала и организовала највеће насиље у новијој историји српског парламентаризма - паљење скупштине, РТС-а.

 

 

извор: Танјуг