Вести

Марковић: Ђилас зачетник ријалити програма у Србији

Поред чувене афере Велики брат, СРЦ „Пионирски град“ оштећен је и другим малверзацијама са уговорима о закупу простора, истиче члан Главног одбора Српске напредне странке Александар Марковић и додаје да је само у два случаја Пионирски град оштећен за 600 хиљада евра, јер пуних 15 година није приходовао од издавања тих објеката.

„Данас се налазимо испред Пионирског града, објекта који је био намењен деци, а у коме су Драган Ђилас и његова фирма „Емоушн продакшн“ својевремено изградили објекат за потребе снимања ријалити програма „Велики брат“. С тога можемо слободно рећи да је управо Драган Ђилас зачетник ријалити програма у Србији“, нагласио је Марковић.

Без поштовања законских процедура, без потребних дозвола и документација саграђена је кућа „Великог брата“, а овај узурпирани простор је плаћен свега 130 евра по емисији, рекао је Марковић.

„Дакле, 118 емисија пута 130 евра то вам је око 15 хиљада евра на годишњем нивоу. На овом пројекту, на грбачи деце Драган Ђилас је зарадио милионе, а деци је оставио рушевине, смеће чак и мртве пацове“, закључио је Марковић.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд