Вести

Марјановић: Опозиција једино и искључиво силом жели да дође на власт

Заменик шефа одборничке групе Српске напредне странке у градском парламенту Радослав Марјановић наводи да смо последње две вечери сведоци, како каже, насиља дела опозиције која искључиво силом жели да дође на власт.

Истакао је да је Србија показала снагу и одговорност, те да неће дозволити да било ко насиљем поново дође на власт, као што се то некада десило 5. октобра.

Србија је, истиче, данас стабилна и јака држава и важно је да грађани не наседају на провокације "агресивне мањине" која по сваку цену силом жели да се поново дочепа власти.

"А сви се добро сећамо да је, када су се они силом дочепали власти, Србија пропадала, да су се гасила радна места, да је била потпуна девастација свих државних институција и сигуран сам да већинска, пристојна и мирна Србија неће дозволити да се понови 5. октобар и долазак на власт насиљем", рекао је Марјановић.

Додао је да се на власт долази изборима, подсетивши да су избори у Србији одржани недавно и да су грађани показали кога подржавају.

Навео је да је сваки покушај насилног доласка на власт директан напад на државу и институције, те поновио да Србија сигурно неће дозволити да се то деси.

"Захваљујући политици СНС и председника Александра Вучића у претходних неколико година државу смо ојачали. Она је данас стабилна и биће способна да очува мир и стабилност, што је у интересу свих грађана који желе добро својој земљи и просперитетну будућност", додао је Марјановић.

 

 

Извор: Танјуг