Вести

Марјановић: Мржња је једина политика коју нуди СзС

Заменик шефа одборничке групе СНС у Скупштини града Радослав Марјановић, разговарао је са грађанима Старог града о актуелним политичким дешавањима и свему ономе што се грађанима нуди.

Према Марјановићевим речима Драган Ђилас, Вук Јеремић, Бошко Обрадовић и Сергеј Трифуновић своју неспособност и  одсуство подршке грађана покушавају да сакрију константним изливима мржње према Александру Вучићу, Српској напредној странци, а нарочито према женама које мисле другачије од њих.

„Мржња је заправо постала једина политика коју они нуде грађанима. Подсећам да су позиви на силовање премијерке дошли од председавајућег Савеза за Србију, да су жене које другачије мисле од Ђиласа и Трифуновића називане фуксама и курвама, да су константни позиви на вешање довели до тога да се на Ђиласовим протестима нађу права вешала, а кулминација излива мржње је био напад на обичне раднике Градске чистоће који су само радили свој посао и чистили смеће у граду које су направили Ђиласови следбеници”, истакао је Марјановић.

У недостатку политике и аргумената Савез за Србију је решио да бојкотује Скупштину града у којој се доносе важне одлуке за свакодневни живот Београђана.

„Такозвани бојкот је потврда свега онога што говоримо, а то је да СзС не занимају ни  Београд ни Београђани. Бојкотом Скупштине, опозиција је још једном доказала да је безидејна и да нема никаква конкретна решења и предлоге како да побољша живот грађана”, сматра Марјановић.

Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бошка Обрадовића и Сергеја Трифиновића једино интересује како да се поново дочепају власти и градске касе, а једина препрека на том путу им је Српска напредна странка.

„Град Београд предвођен Српском напредном странком, као и Скупштина града Београда ће наставити да функционишу нормално какви год били потези Савеза за Србију, јер су започети бројни пројекти који ће унапредити квалитет живота грађана“, закључио је Марјановић и додао да ће наставити борбу за још пристојнију и модернију Србију у којој ће се дијалог водити у институцијама, а не на улици, јер планове и пројекте за бољи живот грађана, како каже, имају и наставиће да раде на њима јер су их због тога грађани и бирали на изборима.