Вести

Mали: Земун после више децениjа почео да се развиjа

Члан Председништва Српске напредне странске Синиша Мали и члан Главног одбора Дејан Матић, обишли су насеља Батајница и Горњи град у Земуну, и том приликом разговарали са грађанима о комуналним и инфраструктурним пројектима, као и досадашњим резултатима одговорне градске власти. 

"Тим предвођен Српском напредном странком показује колико воли овај град и колико је сваки грађанин Београда подједнако важан, без обзира да ли је из Младеновца, Земуна, Врачара или Савског венца. Претходна власт предвођена Ђиласом оставила је дуг од 1.2 милијарде, док смо ми за само три и по године успели тај дуг значајно да смањимо и да сада имамо плус од 14 милијарди динара у каси. Уколико нам поново укажете поверење, наставићемо са истом љубављу и пажњом да радимо на томе да Београд изгледа лепше и боље за живот сваког његовог грађанина", поручио је Мали. 

Том приликом Мали је истакао да је после више деценија Земун почео равномерно да се развија, да је до сада асфалтирано 163 улице, уређене су фасаде у Господској улици и пешачка зона у центру Земуна. Мали је и додао да је у плану да се у 2018. години започну радови на изградњи нове канализационе мреже дужине 5,4 км у Батајници и санација водоводне мреже у Горњем граду, као и изградња Клуба за пензионере и реконструкција амбуланте у Батајници, што ће значајно унапредити услове живота грађанима Земуна.

Члан Главног одбора СНС Дејан Матић нагласио је да Српска напредна странка све што је обећала спроводи у дело и да Земун, уз подршку градске васти, сада има ново лице, као и да се се   резултат, упркос непопуларним мерама види на сваком кораку.