Вести

Мали: Пуна градска каса савршен плен за Ђиласа

Драган Ђилас се не враћа у политику јер има нову визију за Београд, већ зато што је очигледно да је њему и његовој дружини понестално пара.

Ђилас је позицију градоначелника користио за лично богаћење, док су Београђани грцали у дуговима и борили се да преживе немаштину која их је задесила услед пљачке градске касе.

После великих реформи које је ова градска власт спровела, вратили смо огромне дугове, спасили економију, отворили више од 1.100 градилишта, смањили незапосленост за 20.000, исплатили сва потраживања социјално угрожених грађана. Град Београд и Београђани данас имају више новца него раније и зато је данашња пуна градска каса савршен плен за Мишковића, Ђиласа и Шапића.

Док су се Београђани гушили у дуговима већим од милијарду евра, нису ни знали да су се профити и милиони на рачунима Ђиласових фирми из године у годину увећавали до чак 800 пута.

Ми желимо да наставимо да градимо, да улажемо у наш град, да помажемо најугроженијим грађанима преко којих су се тајкуни раније богатили, да градимо бољу, лепшу и светлију будућност, док Мишковић, Ђилас и Шапић новац из градске касе желе да ставе у своје џепове и тако Београђане опет завију у црно.

Мишковић, Ђилас и Шапић имају право да се кандидују на изборима и да покушају опет да опљачкају Београђане, али морају да знају да ћемо им ми бити озбиљна препрека на том путу и да им нећемо допустити да тек тако лако улете у градску касу и опљачкају оно што су Београђани у протекле четири године зарадили и уштедели.