Вести

Мали: Показали смо колико нам је важна брига о грађанима

Члан Председништва СНС Синиша Мали обишао је пољопривредно газдинство Љубојевић и породицу Чанић, у селу Грабовац код Обреновца, са којима је разговарао о њиховим потребама и томе шта је све урађено у њиховом насељу, заједничким радом одговорне градске и локалне власти, на челу са Српском напредном странком.

Мали је том приликом нагласио да је непосредни разговор са грађанина најбољи начин да се чују њихове потребе, јер Српска напредна странка брине о својим грађанима. 

„Још једном смо као странка показали колико нам је важна директна комуникација са грађанима, колико нам је важна брига о њима, јер кроз ту непосредну комуникацију добијамо примедбе и сугестије, како да направимо Грабовац, Обреновац и Београд још лепшим и бољим местом за живот“, рекао је Мали.

Разговарајући са породицом Љубојевић Мали је истакао да град Београд никада више није давао новца за субвенције за пољопривредне произвођаче. Како је рекао, прошле године субвенције су износиле 120 милиона, док су ове 175 милиона динара. Додао је да ће град Београд наставити да подржава пољопривреднике јер, како је истакао, свака субвенција за њих значи јачу и бољу пољопривредну производњу, нова радна места и показује бригу о грађанима коју заступа и за коју се бори Српска напредна странка.

„Зато је 4. март важан, да заокружимо листу број 1 - „Александар Вучић- Зато што волимо Београд!“. Ово је ваша одлука да ли ће град Београд ићи путем којим је кренуо, путем развоја, да буде модернији, лепши, зеленији и бољи, или ћемо се вратити у прошлост, да нас воде они који су овај град довели до ивице банкрота. Одлука је ваша.    И зато ја гласам за листу „Александар Вучић- Зато што волимо Београд!“, закључио је Мали.