Вести

ЛОНЧАР: ТО ИМА САМО У ФИЛМОВИМА НАЦИСТИЧКЕ НЕМАЧКЕ

Министар здравља, Златибор Лончар, изјавио је да се оно што лидер Двери, Бошко Обрадовић, и његове присталице раде испред Народне скупштине може видети само у филмовима “нацистичке Немачке и усташке Хрватске“ и поручио да држава неће дозволити да се грађанима дешава оно што се десило њему и народном посланику Маријану Ристичевићу док су долазили на радно место.

Обрадовић и његове присталице су блокирале улаз у зграду парламента, а у једном тренутку је дошло до гурања Обрадовића и Лончара који је долазио на седницу.

“Свака реч за оно што су урадили је сувишна, довољно је да се то види. Најискреније се надам да су грађани Србије и целог света видели ко су људи који желе да дођу на власт и шта грађани могу да очекују од њих“, рекао је Лончар.

Лончар је поручио да ће држава урадити све да се ниједном грађанину не деси оно што се десило њему и народном посланику док су долазили на посао.

Лончар је рекао да се спремао да на данашној седници посланицима пренесе у којој фази је Србија у борби са корона вирусом и да изнесе оно шта је урађено до сада и шта још треба урадити да сене упропасти све што је до сада постигнуто огромним радом и трудом.

“Мислио сам да је то битно за све јер је то глобални проблем и прва вест у целом свету, али преварио сам се. Видео сам да постоје људи које не интересују здравље и живот наших грађана“, рекао је Лончар.

 

 

 

Извор: Танјуг