Вести

Листу СНС подржале Љиљана Капор и Љиљана Пекић

Кандидат за одборника са листе "Александар Вучић - зато што волимо Београд" Горан Весић и још неколико кадидата са те листе разговарали су данас са Београђанима о томе шта је СНС урадила за Београд у последње четири године и шта ће урадити у наредном периоду.

"На листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" има пуно успешних људи што је доказ да водимо политику која није ускостраначка, већ политика за Београд", рекао је Весић новинарима на Цветном тргу где су са суграђанима разговарали и кандидати са те листе Бранко Милићевић Коцкица, историчарка и директорка Народног музеја у Београду Бојана Борић Брешковић и рукометашица Драгана Пешић Белојевић. 

Својим присуством ту листу су подржале и супруга писца Моме Капора Љиљана, као и Љиљана Пекић, супруга писца и једног од оснивача ДС Борислава Пекића коме је, садашња градска власт 2016. године на Цветном тргу подигла споменик.

"Покушавамо да урадимо ствари које су добре за људе, да променимо Београд на боље и у последње четитри године смо успели да урадимо много тога. Кандидовањем свих ових људи показали смо да је наша основна полтика Београд и његов бољитак", нагласио је Весић. 

Он је додао да грађани, гласајући за листу СНС на предстојећим београдским изборима, гласају за наставак свих промена које су могли да виде - за нове фасаде, уређене улице, тргове, нова позоришта, обнову музеја.

"Гласају за све оно што смо урадили у последње четири године, а највише за то да Београд поново постане европска престоница чији ће се грађани поносити што ту живе. Београд је последњих деценија био запостављен и време је да поново заузме место у Европи које је имао раније. Последњих неколико година се налазимо на том путу и зато, гласајући за нашу листу, грађани гласају да наставимо тај пут и да Београд постане хуманији и добро место за живот свих људи", истакао је Весић.

Љиљана Капор је рекла да, иако се на бави политиком и није кандидат на листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд", воли Београд и људе који раде за тај град.

"Људе који су уложили и улажу много и имају визију да Београд буде што лепше и боље место за живот. И он то већ постаје, он је већ једна озбиљна метропола са свим оним што се изградило и што ће се изградити у будућности", нагласила је Љиљана.

Бранко Милићевић Коцкица је рекао да је, пре него што се придружио листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд", био дечији одборник.

"Деца су ме стално питала кад ће опет ''Коцкица'' и онда је, захваљујући Горану Весићу, телевизија репризирала ''Коцкицу'' свако јутро годину дана. Тада сам рекао ''Ја ово морам да подржим''", додао је он.

Догађају је присуствовао и председник општине Врачар Милан Недељковић

 

Извор: Танјуг