Вести

Листа Александра Вучића значи напредак и развој Београда

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић разговарао је са грађанима на Раковици, и том приликом истакао да је Београд мотор развоја целе Србије и да више нећемо дозволити да нашу државу пустоше и разарају они који поново вребају прилику да се домогну власти и наставе са погубном економском политиком. 

„Због тога развој Београда мора да се настави, наша је обавеза и дужност да 4. марта у што већем броју подржимо наставак развоја града који је у претходне четири године смањио последице разорних резултата претходне власти, умањивши дугове за готово 600 милиона, изградивши на десетине улица, путева, булевара, стварајући економске услове да се у Београду отварају на десетине нових радних места и отвараће се још“, поручио је Ђурић и додао да је Београд постао туристичка дестинација која привлачи велики број туриста, али је и у економском смислу на мапи Европе и да је то политика Српске напредне странке и Александра Вучића.

Ђурић је указао да су избори у Београду, избори за будућност читаве Србије и да одговорна политика коју спроводи Српска напредна странка неће дозволити повратак у прошлост, и да ће се борити за будућност и опстанак младих у Србији.

„Нама је стало да имамо будућност у овој земљи, зато нашу подршку дајемо листи Александра Вучића која је у политичком смислу значи напредак и развој Београда“, закључио је Ђурић.