Вести

Крајновић: Иза Српске напредне странке стоје резултати

Кандидаткиња за народну посланицу на листи „Александар Вучић - За нашу децу“ Маријана Крајновић истакла је да иза Српске напредне странке стоје резултати.

„У прилог томе говори и чињеница да је у последњих шест година град Београд асфалтирао 765 километара улица, а неке од њих су чак и по први пут добиле асфалт“, рекла је Крајновић и навела да је реч о улицама попут Kрчединске у Сурчину или Васе Чарапића на Вождовцу и додала да Српска напредна странка води одговорну политику, те да је важно да асфалт дође до сваког човека како у градским тако и у приградским општинама.

„Истовремено издвајамо и капиталне пројекте у које је уложено више десетина милиона динара као што је Батајнички друм у Земуну, Ратка Митровића на Чукарици или пак Топличин венац на Старом граду“, навела је Крајновић.

Она је подсетила да се водило рачуна и о чистоћи нашег града због чега је замењено преко 14 хиљада контејнера, уклањане су и саниране дивље депоније, организоване акције бесплатног одношења кабастог отпада и поделе ПВЦ канти.

Водили смо рачуна и да наши најмлађи суграђани имају лепе и уређене паркове.

„Од 2014. године до данас реконструисали смо више од 130 дечијих игралишта, 56 теретана на отвореном, 63 спортска терена и 23 парка“, рекла је Крајновић и додала да су међу значајнијим пројектима санација парка Ушће, Парка пријатељства, Пионирског парка и парка Војводе Вука који је у последње време центар градских дешавања.

Због свега наведеног Крајновић је позвала грађане да 21. јуна изађу на изборе и подрже листу „Александар Вучић - За нашу децу“, јер је то гарант боље будућности за све грађане у нашој земљи.

                          

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд