Вести

КОЗАРЕВ: ЈЕРЕМИЋ БЕСКРУПУЛОЗНО НАСТАВЉА ДА СЕ НАМЕЋЕ

Ко о чему, Вук Јеремић последњих дана о „Олуји“ и о срцепарајућој бризи за Србе на Косову и Метохији. Иако су му јасно на изборима показали колико желе да он о њима брине, Јеремић бескрупулозно наставља да се намеће као заштитник српских националних интереса.

Притом, све се надајући да ће Срби заборавити његове разговоре са страним дипломатама, којима је обећавао концесије по питању КиМ, његово потписивање штетних уговора са Приштином и оправдавање злочина почињеним над Србима, али и иступања његових сатрапа, попут Санде Рашковић Ивић, која је, не трепнувши, оправдала злочиначку усташку акцију „Олуја“, назвавши је легитимном војном операцијом.

Колико год се они надали да ће Срби заборавити та срамна иступања и чињења против сопственог народа и државе, то се никада неће десити. Болне и тешке су последице њиховог владања, ожиљци још увек свежи и дубоки да би се заборавили.

Јасно је нама да је и Вуку Јеремићу и Санди Рашковић Ивић тешко да преболе привилегије које су имали и које су бескрупулозно користили - дипломатске плате, резиденције и отворени рачуни за луксузирање по свету, док је српски народ протериван из својих кућа, док су им отимане њиве и скрнављене светиње. Али, то се из њихових фотеља у Њујорку и Риму није видело.

Цена тога је да они данас не смеју да оду код Срба на Косово и Метохију и вероватно да то више никада и неће смети. Српски народ је препознао ко се први пут, после много година, искрено бори за њихове животе и опстанак и ко води национално одговорну политику. И то показује великим поверењем које има и даје председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци.

 

 

Члан Главног одбора Српске напредне странке

 Душан Козарев