Вести

КИСИЋ ТЕПАВЧЕВИЋ: РЕЧИ ГОРАНА МАРКОВИЋА СУ КРВАВЕ РЕЧИ

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић објашњава да напади поводом њеног физичког изгледа који су све учесталији у последње време, није ништа неуобичајено за жену на некој позицији. Кисић поводом тога, каже да женственост није нешто што је грех, већ да је то предност и то свака жена мора да негује лепоту.

"Неке од нас је живот натерао да будемо самосталне, али да, ја заступам став да будемо даме", рекла је Кисић.

Говорећи о подршци предсенику Вучићу, Кисић додаје да не обраћа пажњу на нападе, јер се бави својим послом.

"Нисам имала времена да читам такве ствари. Мени су последње две недеље биле директно у вези са преломом руке. Пала сам када је пао снег, имали смо зимски камп за особе са инвалидитетом. Пао је снег на Златибору, ја сам била прикладно обучена, на оним местима где треба, али ето, пала сам", рекла је Кисић.

Кисић објашњава да је, док је лежала у болници, имала времена да прегледа коментаре редитеља, а то су били или цитати, или како каже, парафразе.

"Причали су да ја не знам да напишем то... Ја сам само неко ко је изнео своје мишљење", наводи Кисић.

Кисић додаје да су многи да су поред ње, многи извукли исти закључак када је Марковић у питању, напмињући да сваки део може да објасни.

"Више пута је рекао да је Србија дно дна", рекла је Кисић, објашњавајући своју изјаву поводом Марковића.

"Ја сам заспала, био је сумрак у Ургентном, и отварам очи, и не знам шта се десило у међувремену. Салва коментара! То су били људи који су подржавали убилачку реторику, питали су се шта ћу следеће да сломим. Сексистичке коментаре не помињем, то ме не дотиче... Сећам се да сам отишла на прозор, и села ту. Моја ћерка је била сама, помислила сам... "Шта се дешава...". Реаговала сам као човек, а не као министар у Влади", рекла је Кисић.

Кисић истиче, речи Горана Марковића су крваве речи.

Кисић је коментарисала и тренутну ковид ситуацију, истичући да су последње две године доста тога одузеле грађанима када је у питању дружење, песма и изласци.

Кисић је додала да и сама воли да изађе са пријатељима, а да јој је омиљено алкохолно пиће ракија.

 

 

Извор: ТВ Пинк