Вести

Кандидати са листе СНС обишли Сурчин

Кандидати са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" Лепомир Ивковић и Милан Гуровић обишли су данас у Сурчину радове на потпуној реконструкцији Дома културе и разговарали са грађанима на централном тргу.

Свака општина без културе и без позоришта, према речима Лепомира Ивковића, "као да нема душу", те је захвалио Граду Београду који је "смогао снаге" и издвојио довољно новца из буџета да направи велелепну сцену у реконструисаном Дому културе, на шта су глумци који ће играти на њој поносни.

"Поносим се што сам на листи ''Александар Вучић - Зато што волимо Београд'' управо због оваквих дела и оваквих пројеката, јер оно што СНС са својим коалиционим партнерима обећа, она то и испуни. Нека је наздравље свима, 4. марта нема дилеме, побеђујемо, побеђујемо и побеђујемо", каже Ивковић. 

Како је додао, као глумац који је дуго година играо вожда Карађорђа, још увек има монодраму на располагању и обећао је председнику општине Сурчин да ће ту монодраму поклонити крајем године, управо на тој сцени у Сурчину. 

Прослављени кошаркаш и кандидат Милан Гуровић сматра да је у Сурчину много тога урађено, а истакао је да му је фасцинантно што у тој београдској општини има више од 50 спортских клубова, што је, сматра, за сваку похвалу, док је, као "главног кривца" за то означио председника општине Стеву Шушу. 

"Морам да кажем да Град Београд улаже огромна средства и ове године уложено је више од 35 милиона динара у спорт. Сама чињеница да је 40 одсто деце више почело да се бави спортом фасцинантна је и људи окупљени око листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" и даље ће улагати у спорт и надамо се добром", рекао је Гуровић.

 

Извор: Танјуг