Вести

Јовичић:Ђилас покушава да заради политичке поене

Потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Александар Јовичић поводом изјаве бившег градоначелника Драгана Ђиласа да треба размотрити наводе Марије Мали каже да "човек који је черупао буџет града Београда, и свих градских предузећа сада попут лешинара покушава да заради јефтине политичке задирући у најприватнију област, старатељство над децом".

"Човек коме је лицемерје био заштитни знак читаве политичке каријере, ни овај пут није изненадио, нити одступио од сопственог политичког манира", навео је Јовичић у писаној изјави медијима.

Како је рекао, "Драган Ђилас, човек који је јавно оптужен за породично насиље, физички напад на супругу и таста, даје себи за право да се меша и коментарише породичне односе градоначелника Београда Синише Малог".

"О породичним вредностима нашао је за право да прича човек који се два пута разводио и који је и физички насрнуо на супругу и таста јер није желео да плаћа алиментацију. И да погодили сте, никада за то, наравно, није одговарао", истакао је Јовичић.

Он каже да Ђиласа вероватно "боли" чињеница то што је дефицит града Београда вишеструко смањен и што су приходи градских предузећа увећани чак осам пута од када је СНС преузео управљање престоницом, додајући да Београђани то врло добро знају.

"Никакви, па чак ни најперфиднији поступци од којих не преза, неће му помоћи да поново буде у ситуацији да опет отима новац грађана. Ни Београђани нити СНС му то више никада неће дозволити", подвукао је Јовичић.

 

Извор: Танјуг