Вести

Јовичић: Стефановић има пуну подршку странке и већине грађана

Поводом јучерашњег дивљачког упада припадника такозваног Савеза за Србију у полицијску станицу у Лучанима, и салви простачких увреда упућених државној секретарки и министру унутрашњих послова, поручујем да се стидим понашања лидера тзв. опозиције и да сви припадници МУП који су јуче реаговали крајње професионално имају безрезервну подршку и дивљење за своју прибраност и храброст, изјавио је члан Председништва СНС Александар Јовичић

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је и након буквалног "десанта" на полицијску станицу у Лучанима од стране групе дивљака и примитиваца који себе називају опозицијом, остао на нивоу задатка који му је поверен и који годинама успешно обавља, о чему сведоче подаци, статистике и задовољни грађани - рекао је Јовичић.

На простачке псовке упућене функционерима МУП и ометање поштених полицајаца који раде свој посао, министар Стефановић уздржао се да на насиље одговори насиљем и ја му и због тога још једном честитам на достојанствености и храбрости, истакао је Јовичић.

Према његовим речима, "несрећници из тог неприродног тзв. савеза који немају никакав план и програм, никакве идеје за побољшање стандарда и решење за проблем Косова", користе једино што имају - Простачке увреде женама, претње слабијима и позиве на линч и насиље када су у чопору.

 То је њихов једини програм, а колику подршку грађана имају показало се на изборима. На свим од 2014. до јуче!

Министру Стефановићу поручујем да смо поносни што је показао да је људски, политички и у сваком смислу изнад простаклука и хулиганства. Министарство унутрашњих послова претходних година бележи изванредне резултате и опет је после много времена враћено поверење грађана у полицију. То је нешто што морамо да сачувамо и да тај тренд настави са растом у будућности - нагласио је Јовичић и додао:

Знам да господа из Савеза неће бити задовољна, али једино што њима могу да поручим је да ће, свидело се то њима или не, морати да поштују законе, уставни поредак и институције ове земље. Ни Александар Вучић, ни Небојша Стефановић, ни ми који следимо и спроводимо њихову политику, али ни већина грађана неће дозволити групица исфрустрираних насилника буде јача од закона.

 

 

Извор: Информер