Вести

Јовичић: СНС позива све грађане да пруже подршку политици Александра Вучића

Кандидати за одборнике у Скупштини Града са изборне листе „Александар Вучић - Будућност у коју верујемо“, разговарали су са грађанима о њиховим проблемима. Према речима Александра Јовичића напади Демократске странке на Српску напредну странку и Александра Вучића су жеља да се прикрије шта су радили у Београду.

„Грађани знају да се за претходних 5 година једино развијао организовани криминал. 80 милиона евра грађана Београда дато је за трамваје које данас не можемо да одржавамо, 6 милиона евра више за реконструкцију Булевар краља Александра, а уместо простора намењених за изградњу дечијих игралишта никла је кућа Великог брата од које је Драган Ђилас зарадио десетине милиона евра“, навео је Јовичић.

 „Демократска странка позива на немире на улицама Београда како би прикрила катастрофалне последице своје лоше политике, јер Драган Ђилас не жели Србију у којој постоји закон и владавина права, не жели економски напредак јер ће на тај начин прекинути своје тајкунско политичке везе. Српска напредна странка има политику просперитета, која ће створити политички и економски амбијент, у коме ћемо привући страни капитал, отворити нова радна места и коначно постати достојанствена земља у овом делу Европе“, сматра Јовичић.

Српска напредна странка позива све грађане да пруже подршку политици Александра Вучића, да дају свој глас за политику одговорности, озбиљности и доследности, јер коначно имамо будућност у коју можемо да верујемо захваљујући Александру Вучићу.